Сьогодні хліб, випечений в печі, справжня екзотика навіть для українського села. З плином часу підходи та рецептура випічки зазнавала значних змін, адаптуючись до нових технологій і устаткування. В ХХІ столітті вже замало просто смачно випікати хлібобулочні вироби. Вимоги до якості продукції підвищилися, а вподобання споживачів суттєво відрізняються навіть від минулорічних. ТМ «Два Млина» крокує в ногу з часом, постійно розширюючи асортимент кондитерських виробів та хліба. Все більше технологічних процесів на виробництві стають повністю автоматизованими, а контроль посилився на кожному з етапів виробництва.

 Лабораторное оборудование фото

Хліб, як і будь-яка інша випічка, починається з борошна. Саме тому до його вибору в нашій пекарні підходять найбільш прискіпливо. Борошно для випікання хлібобулочних виробів має бути високоякісним, з найкращими фізико-хімічними показниками та володіти всіма властивостями для приготування найсмачнішого хліба. ТМ «Два Млина» має власну лабораторію, де як зерно, так і борошно проходять ретельну перевірку. Тут спеціалісти проводять різноманітні дослідження для визначення найоптимальнішого зразка борошна для відповідної рецептури.

Технології приготування та все обладнання на лініях виробництва пекарні зовсім нещодавно вкотре пройшли модернізацію. Сучасне устаткування від провідних світових виробників дає змогу максимально автоматизувати безліч процесів, що гарантує підвищення якості та відмінні смакові якості випічки. Окремо слід відзначити унікальне високоточне обладнання для замішування тіста, яке є далеко не в кожній пекарні. Найвища якість вимішування тіста досягається шляхом неймовірно точного налаштування обладнання таким чином, щоб максимальний проміжок між стінками діжі та рухомого елементу становив не більше 4 мм.

В пекарні «Два Млина» працюють віддані своїй справі пекарі, що з високою відповідальністю та справжньою пристрастю до випікання готують найсмачніші хлібобулочні та кондитерські вироби. Спеціалісти регулярно проходять різноманітні навчання та підвищують свою кваліфікацію, аби ще вправніше випікати і натхненно розробляти нові рецептури виробів.

Завдяки високому попиту на продукцію нашої пекарні, ми постійно самі собі кидаємо виклик ставати ще кращими, регулярно презентувати новинки асортименту, зростати як професіонали і розширювати свої виробничі потужності, аби задовольнити всі побажання споживачів. І щоразу доводимо, що команда ТМ «Два Млина» здатна досягати неймовірних вершин.