Пекарня… навіть від самого слова віє теплом і ароматом свіжої випічки. Уява відразу малює руки пекаря, що ретельно вимішують тісто з найякісніших інгредієнтів, потім дбайливо формують паляничку і ставлять до печі. А пам’ять занурює в дитинство, де ти малий тримаєш в руках буханець свіжого хліба, який п’янить ароматом і ти просто не можеш стриматися, щоб не відкусити шматочок щойно спеченої випічки.

Саме такі приємні емоції та спогади отримуєш насолоджуючись хлібобулочними виробами від ТМ «Два Млина». Адже це неперевершене поєднання українських традицій, новітніх технологій, сучасних рецептур і любові, з якою випікається кожна хлібина.

 Хлеб Степной фото

В асортименті пекарні «Два Млина» є хліб на будь-який смак: пшеничний, житній, висівковий і навіть гречаний. Традиційний «Білий», «Тернопільський особливий» з маковою посипкою, «Степовий» та «Селянський» - ці вироби вподобають поціновувачі пшеничного хліба. Для любителів житньої випічки пекарня пропонує декілька варіантів на вибір: класичний «Житній», «Бородинський» з кмином та новий «Подільський». Для зручності споживачів хліб представлений як цілими буханцями, так і в нарізаному вигляді.

«Висівковий» хліб, крім того, що надзвичайно смачний, так ще й дуже корисний. Він містить багато вітамінів та корисних мінералів, що позитивно впливають на здоров’я організму. При цьому вживати його можна без особливих обмежень навіть тим, хто дотримується дієти, оскільки він є дієтичним продуктом.

Новинка асортименту - «Гречаний» хліб, виготовляється з додаванням не лише борошна, а й цілої гречки. Що робить його смак незвичним і виражено гречаним. Це ідеальний вибір для тих, хто шукає нових смакових вражень. «Гречаний» хліб характеризується високим вмістом рослинного білка, в якому є незамінні амінокислоти. Високий вміст калію, фосфору, заліза, цинку, селену, марганцю, магнію, антиоксидантів, вітамінів групи В та Е – беззаперечні аргументи користі цього хліба. Гречане борошно зовсім не містить глютен. Тому «Гречаний» хліб стане незамінним продуктом для тих людей, які уникають вживання глютен-вмісних продуктів.

 Хлеб Гречневый фото

Не секрет, що дехто надає перевагу батону. Його смак дещо солодший, а текстура ніжніша, в порівнянні з хлібом. Тому батон «Галицький» користується прихильністю багатьох споживачів. Адже він - основа найсмачніших канапок до чаю.

Як не крути, але пекарня без французьких багетів – не пекарня.  Багети виробництва «Два Млина» мають неймовірний аромат, ніжний смак, м’які всередині з хрусткою скоринкою ззовні. Тож абсолютно точно відповідають всім вимогам до традиційної французької випічки.

Завдяки високотехнологічному європейському обладнанню тісто вимішується до максимально однорідної консистенції, стає пухким і насиченим киснем. Що надає улюбленій випічці пористу текстуру та ідеальний смак.

Продукція пекарні «Два Млина» - це завжди свіжа випічка з відмінним смаком та за приємними цінами.