Додайте товари до списку бажань
0
Опис

«Житній» кирпичик «Два Млина» випікають з використанням як житього, так і пшеничного борошна. Пекарські властивості борошна з жита не дозволяють готувати хлібобулочні вироби з нього таким же чином, як з виключно пшеничного. Клейковини в житнім немає зовсім, альфа-амілази - навпаки - багато. Тому тісто, замішане тільки на житньому борошні, форму не тримає.
Зробити його більш пухким допомагає використання закваски підвищеної кислотності разом з дріжджами. Закваска буває густою, рідкою або концентрованою. Така технологія вимагає більше часу на приготування, але забезпечує отримання пористого хліба, який добре тримає форму.

Хліб “Житній” формовий

В наявності
Артикул: 108
21.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Країна виробник Україна
Тип Житній хліб
Вага, грам 600
Склад Борошно житнє обдирне, борошно першого гатунку, вода питна, сіль кухонна, дріжджі хлібопекарські, закваска.
Час випікання 04:00-07:00
Срок зберігання, днів 2
ДСТУ ДСТУ- 4583:2006
Сорт Темний
Вгору