Кількість
|
Вартість
|
||
|
Важко сперечатися з тим, що основа будь-якої випічки — це борошно. Причому від якості і сорту борошна залежить кінцевий результат виробу і смак кулінарного шедевру. Вибравши якісне борошно, навіть не досвідчена господиня зможе здивувати вишуканим і смачним пирогом, хлібом або булочками.
Найбільшим попитом серед господинь користується борошно пшеничне. З нього готують більшість кулінарних виробів. А щоб правильно вибрати борошно, звертайте увагу на його сорт.
Борошно «Два млина» вищого сорту — це м'яке, біле борошно тонкого помелу. Воно повністю очищене від оболонок зерна, що дають висівки. Вибираючи пшеничне борошно вищого ґатунку для випічки, ви отримуєте джерело сил і енергії. З такого борошна виходить смачне, хоч і калорійне тісто. Але зарядившись ними, ви отримуєте ресурси, необхідні для активного життя.
Борошно має фасування 2, 5 та 10 кг, що зручно для домашнього використання, а також для випікання в невеликих кафе і ресторанах. З нашого борошна вийде смачний і пишний пшеничний хліб, смачні булочки з будь-якою начинкою, хороші домашні кекси і печиво, ситна піца.
Борошно «Два млина» має оптимальне співвідношення ціна/якість, що приваблює кулінарів, і вони стають нашими постійними покупцями.